• Topmerken Bodemprijzen
  • Drie showrooms
  • Nu ook in Beusichem
  • 25 jaar ervaring

Toiletten
Toilet
Toiletten zijn ruwweg te verdelen in twee groepen, de staande toiletten en de wand toiletten,bij Badkamer-Voordeel vindt u een uitgebreid assortiment van beide. Natuurlijk levert Badkamer-Voordeel ook alle artikelen die in verband staan met het toilet bijvoorbeeld:
- Inbouwreservoir - Drukplaat - Urinoir - Bidet - zitting - Douche wc - toiletmeubel

Wandcloset
Tegenwoordig wordt het wandcloset het meest verkocht vanwege het feit dat het makkelijk schoonmaakt en dat de hoogte naar eigen voorkeur kan worden ingesteld, bovendien is het wandcloset ook prijstechnisch erg interessant. Om het nog hygiënischer te maken zijn er toiletten te krijgen zonder spoelrand (rimless/direct flush). Wandclosets worden gecombineerd met een inbouwreservoir.

Staand toilet
Het staande toilet is bij iedereen bekend en wordt gecombineerd met een keramisch reservoir (duoblok) of een kunststof reservoir.

Inbouwreservoir
Dit heeft u nodig wanneer u kiest voor een wandtoilet. De bekende merken zijn Geberit, Grohe en Wisa. Elk reservoir heeft zijn eigen lijn drukplaten in verschillende kleuren, enkele zijn uit te breiden met een toiletblokhouder of geurafzuiging.

Urinoir
Zoals uit de naam al blijkt is het urinoir allen bedoeld om te urineren. Een urinoir is ideaal voor een groot toilet of grote badkamer. Over het algemeen is een urinoir voor de mannen. Vandaag de dag zijn er ook speciale urinoirs voor vrouwen. Een urinoir wordt veelal in combinatie met een schaamschot geplaatst.

Schaamschot
Vooral in openbare toilet gebouwen worden tussen de urinoirs schaamschotten geplaatst, hierdoor heeft u iets meer privacy. Ook is het mogelijk om een urinoir te plaatsen in uw toilet. Dit komt overigens niet veel voor.

Vrouwenurinoir
Het vrouwenurinoir heeft veel weg van het mannen model. Vrouwen gebruiken het ook rechtopstaand. Uit onderzoek bleek dat veel vrouwen de toiletzitting vermijden en hier is goed op ingespeeld. In 1993 werd het vrouwenurinoir uitgetest, en door de helft als goed bevonden. Geen lange wachtrijen meer en het is vriendelijker voor het milieu.

Bidet
Een bidet wordt vaak vergeleken met het toilet of urinoir. Terwijl het eigenlijk meer een lage wastafel is. Een bidet kan staand op de grond of laag hangend geplaatst worden en is voorzien van een (meng)kraan, zodat u eenvoudig het onderlichaam kunt reinigen na de toiletgang. Ook wordt het bidet vaak gebruikt als badje om de voeten te wassen.

Voordelen
- Uiterst makkelijk om het onderlichaam te wassen - Praktisch voor voeten wassen - Fungeert als babybad - Bestrijden van aambeien - Verhoogd de persoonlijke hygiëne

Toiletzitting
Naast de keuze uit verschillende wandclosets is er natuurlijk ook nog de keuze van de toiletzitting. Een steeds meer voorkomende zitting is de softclose zitting. Deze ziet er hetzelfde uit als een normale toiletzitting, maar heeft een systeem waardoor de zitting langzaam sluit. De allernieuwste softclose zittingen hebben nu ook een quick release systeem, dit houdt in dat u met één klik de zitting van het wandcloset verwijderen om zodoende het schoonmaken van uw toilet een stuk eenvoudiger te maken.

Douche wc
Eigenlijk is een douche wc en luxe toilet met een (uitgebreide) bidet functie, zodat u na de toiletgang uw onderlichaam kunt schoonspoelen en droog blazen met de ingebouwde techniek. douche wc's zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Toiletmeubel
Het toiletmeubel is niet alleen functioneel vanwege zijn opbergruimte en als drager van het fonteintje, maar door de ruime keuze in modellen en kleuren ook een sieraad voor de toiletruimte.

Toiletsets
Om het u makkelijker te maken heeft Badkamer-Voordeel uit de verschillende topmerken voordelige toiletsets samengesteld, deze sets zijn compleet met inbouwreservoir, toiletzitting en drukplaat.

Merken
- Sani-Select - Villeroy & Boch - Sphinx - Duravit - BKV Design - Pleiger - Geberit - Grohe - Laufen - Ideal standard

Badkamer-Voordeel heeft een uitgebreid assortiment van alle topmerken tegen de beste prijs.