• Topmerken Bodemprijzen
  • Drie showrooms
  • Nu ook in Beusichem
  • 25 jaar ervaring

Douche
Douchecabines
In de categorie douche vindt u niet alleen alle douchecabines (kwartrond, vierkant, vijfhoek en rechthoek), maar ook Douchedeuren, inloopcabines, douchebakken, douchegarnituren, douchepanelen, stoomdouches en regendouchesets.

Dagelijkse douche
We staan in Nederland dagelijks onder de douche, het is dus een veelgebruikt onderdeel van de badkamer dat onze aandacht verdient. De keuzes in douches is enorm. Afhankelijk van de ruimte en wensen kun je kiezen voor een inloopdouche met verzonken douchedrain voor een juiste afvoer van het water. Of voor een halfronde, vierkante, vijfhoekige of rechthoekige douchecabine met douchebak afgestemd op de maten van uw badkamer. Een waterbesparende douchekop, een luxe glijstang set, een douche kolom of een inbouw douchekraan met royale regendouche. Wat uw wensen ook zijn bij Badkamer-Voordeel vindt u altijd de douche die bij u past.

Douchebakken
Bij Badkamer-Voordeel vindt u alle modellen en maten douchebakken, of het nu gaat om een rechthoekig, een kwartrond, een vijfhoek of een vierkant model. Daarnaast levert Badkamer-Voordeel ook de bijbehorende producten zoals douchebakpoten en douchebaksifons.

Douchecabines
Een douchecabine is niet alleen om de vermoeidheid van de dag van u af te spoelen of om lekker fris aan de dag te beginnen, het is natuurlijk ook bedoeld als afscheiding van de rest van uw badkamer zodat uw radiator of badmeubel niet nat worden. Voor alle douchecabines zijn douchebakken te verkrijgen. Omdat de maten van de douchebakken bijna altijd exact zijn, vallen de maten van douchecabines meestal iets kleiner uit, zodat ze op de douchebak passen. Heeft u liever een douchedrain i.p.v. een douchebak kiest u dan voor een hogere douchecabine.

Douchedeuren
Douchedeuren worden vaak gebruikt in badkamers waar men een nis heeft. Een nis is een kleine ruimte tussen 2 wanden of muren. Binnen deze muren kan men dan douchen. Om te voorkomen dat de badkamer nat wordt tijdens het douchen, wordt dan vaak gebruik gemaakt van douchedeuren. Douchedeuren worden hierdoor ook vaak wel nis-deuren genoemd. Op onze website ziet u een groot aanbod van verschillende douchedeuren (draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren en pendeldeuren). Bij Badkamer-Voordeel zijn meerdere maten verkrijgbaar. Kijkt u daarom rustig rond op onze website om het product te vinden dat bij u past.

Douchewanden / inloopdouche
Een douchewand, ook wel inloopdouche genoemd, is een glazen wand van bijvoorbeeld 70cm, 80cm, 90cm, 100cm, 120cm of 140cm in een wand uitvoering of vrijstaand. Veel mensen kiezen voor een douchewand, echter zijn deze niet waterdicht, om het spatwater meer tegen te houden wordt daaraan vaak een klein wandje van 30 of 40 cm gekoppeld.vast gekoppeld, hierdoor ontstaat een L-vormige inloopdouche. De douchewanden zijn meestal 195 tot 200 cm hoog en worden met een stabilisatiestang aan de muur bevestigd om de douchewanden de juiste stevigheid te geven. U kunt uw inloopdouche altijd uitbreiden met een rechthoekige douche bak in acryl of plaatstaal.

Merken
Badkamer-Voordeel levert alle topmerken met de daarbij behorende fabrieksgarantie, dus kwaliteit gegarandeerd. Hieronder vindt u de verschillende merken.
- Sealskin - Tb Design - Sani-Select - Duscholux - Huppe - novellini - Plieger - Kermi - Villeroy en Boch - Riho - Koralle - Kaldewei - Wiesbaden - Bette

Ruime keuze, advies op maat
Ook voor wat betreft de bijbehorende artikelen als kranen en douchekoppen heeft u keuze uit talloze modellen tegen even zo uiteenlopende prijzen. Kijkt u eens op onze website naar de vele mogelijkheden. Of kom een kijkje nemen in onze showroom. We adviseren u graag.