• Topmerken Bodemprijzen
  • Drie showrooms
  • Nu ook in Beusichem
  • 25 jaar ervaring

Badkamermeubels
Een Badkamermeubel is niet allen de eyecatcher van uw badkamer, het is ook de meest praktische oplossing voor het gebrek aan opbergruimte. Het is allang niet meer een losse wasbak waar u net een tandenborstel of een stuk zeep op kunt leggen, maar een mooi stuk design naar eigen smaak waar u alle toilet benodigdheden in op kunt bergen.

Design en gemak
Badkamermeubels moeten een combinatie vormen tussen praktisch en mooi. Praktisch omdat het opbergruimte voor allerlei spullen biedt. En mooi omdat het de sfeer en stijl van de badkamer versterkt. Het juiste badmeubel combineert het juiste design met gebruiksgemak en bieden de ruimte om al uw spulletjes in op te bergen.

Welk badmeubel?
De grootte van de badkamer bepaalt vaak de afmeting van de badkamermeubels. Omdat de oppervlaktes van de badkamers in Nederland erg verschillen, Badkamer-Voordeel levert talloze maten badmeubels standaard al vanaf 50 cm breed oplopend tot wel 180 cm. Wat de afmeting van uw badkamer ook is, welke wensen u ook heeft bij Badkamer-Voordeel vindt u altijd het perfecte badmeubel.

Merken
Badkamer-Voordeel levert alle top merken badmeubels uit binnen- en buitenland, u vind bij ons de volgende merken.
- Thebalux - Detremmerie - Puris - Riho - Primabad - Orka Bathrooms - Pelipal - Tb Design - Villeroy & Boch - Burgbad - Sani-Select - Plieger
Kunt u het juiste badkamermeubel niet vinden, stuur ons dan een mail met uw wensen wij kunnen bijna alles leveren.

Kolomkast
Wanneer u kiest om naast een badmeubel ook een kolomkast te nemen, kunt u kiezen voor een hoge- of halfhoge kast. Een kolom kast geeft u nog meer ruimte om spullen op te bergen.

Spiegel/spiegelkast
De badkamer is niet compleet zonder een spiegel of spiegelkast. U kunt een los ondermeubel kopen en daar een spiegel of spiegelkast naar keuze bij zoeken. Bij spiegels heeft u de keuze uit spiegels met of zonder verlichting of u kiest er voor om een spiegelkast te nemen. Een spiegelkast kan scharnierdeuren of schuifdeuren hebben en bieden extra opbergruimte.
Badkamer-Voordeel heeft een ruime keuze in losse ondermeubels, meubelsets met spiegel en meubelsets met spiegelkast.

Prijsklasse
Zeer zeker niet onbelangrijk is de prijsklasse van de badkamermeubels. Dit is van een aantal aspecten afhankelijk. Uiteraard het merk, de grote merken laten vaak bekende designers hun bad meubel lijn ontwerpen. Echter wordt dit wel allemaal door berekend en hierdoor ligt de prijs fors hoger dan bijvoorbeeld bij merken als Orka bathrooms, Sani-Select en Tb Design. De prijs is ook afhankelijk van de gebruikte materialen, en het wastafelblad. Zo hebben wastafelbladen van keramiek, mineraal, solid surface, en natuursteen verschillende prijzen. Ook de gebruikte houtsoort kan de prijs beïnvloeden.