• Topmerken Bodemprijzen
  • Drie showrooms
  • Nu ook in Beusichem
  • 25 jaar ervaring

Baden
baden
Baden zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen, maten en kleuren. Oudere baden zijn vaak gemaakt van plaatstaal dit is hygiënisch doordat het geëmailleerd is. Het nadeel van plaatstaal is dat het snel koud wordt. Tegenwoordig worden veel ligbaden gemaakt van Acryl. Het water blijft daardoor langer warm en het materiaal acryl is antislip en er kan makkelijk een whirlpool van worden gemaakt. Nieuwe ontwikkelingen zijn de Quaryl baden en de Solid Surface baden.

Hieronder de verschillende soorten
- Vrijstaand bad - Duobad - Hoekbad - Zitbad - ligbad - Douchebad -Instapbad

Vrijstaand bad
Een vrijstaand ligbad kent twee soorten , namelijk de acryl baden en de solid surface baden.De meeste vrijstaande baden zijn van acryl en zijn vrij licht, handelbaar en zeer betaalbaar. Nieuw zijn de Solid Surface baden, deze baden wordt gemaakt van mineraal marmer, de overloopsetjes en potensetjes worden standaard bijgeleverd. Solid surface artikelen zijn wel vrij prijzig.

Duobad
Badkamer-Voordeel heeft een uitgebreid assortiment duobaden. Een duobad heeft de afvoer/overloop in het midden. Dit maakt het mogelijk om met z´n tweeën tegelijk in bad te zitten, en heeft niemand de overloopknop in zijn rug. U kunt daardoor optimaal gebruik maken van uw bad.

Hoekbad
Een hoekbad past perfect in een vierkante badkamer en maakt uw inrichting een stuk speelser. Een hoekbad is gemiddeld 1,40m x 1,40m. en kan ingetegeld worden vaak kan het ook met een voorpaneel geplaatst worden.

Zitbad
Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad dan biedt het zitbad uitkomst. In tegenstelling tot een ligbad zit u hierin recht overeind waardoor je minder ruimte nodig hebt. Zitbaden zijn gemiddeld 105x65 cm.

Ligbad
Een ligbad kenmerkt zich door de overloopset aan dekopse kant. Vaak loopt het gedeelte wat bedoelt is voor de rug wat schuiner af i.v.m. het ligcomfort. Een standaard ligbad is 170x75cm en verkrijgbaar in acryl en plaatstaal.

Douchebad
Een douchebad is een ligbad met een grotere bodemruimte aan één kant waar u kunt douchen. een douchebad wordt gecombineerd met een badwand om het spatwater tegen te houden.

Instapbad
Het instapbad is een uitkomst voor mensen die moeite hebben met de hoge instap van een standaard bad. Instapbaden hebben een ingebouwd deurtje zodat u er makkelijk in kunt komen.

Badkamer-Voordeel levert alle topmerken met volledige fabrieksgarantie en natuurlijk tegen de beste prijzen.

Merken
- Sani-Select - Sealskin - Bette - Tb Design - Duravit - Plieger - Riho - Villeroy & Boch - Laufen - Sphinx - Keramag