• Topmerken Bodemprijzen
  • Drie showrooms
  • Nu ook in Beusichem
  • 25 jaar ervaring

Accessoires
Badkamer accessoires
De badkamer accessoires worden vaak onderschat. Vaak wordt niet beseft hoe belangrijk accessoires zijn voor zowel de sfeer als het praktische nut. Met de badkamer accessoires bepaalt u de sfeer in de badkamer. Juist deze kleine details zijn belangrijk om de badkamer een personal touch te geven. Badkamer-Voordeel heeft uitgebreid betaalbaar assortiment losse accessoires maar ook scherp geprijsde complete set.

Soorten
Toilet accessoires
Bij de toilet accessoires moet u denken aan de wc-rol houder, toiletborstel, reserverolhouder en een handdoekhaak of ring. Dit zijn de basis benodigdheden die men gebruikt in een toilet. Uiteraard kunt u dit uitbreiden met een zeepdispenser, afvalemmer of glashouder. Deze badkamer accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Bad accessoires
Onder de bad accessoires vallen een aantal producten die het badderen nog aangenamer maken. Denk hierbij een hoofdkussen of badkussen, badgarnituren en badbruggen. Deze plaatst u op het bad zodat u tijden het badderen uw spullen droog kunt houden.

Douche accessoires
Onder de badkamer accessoires hebben we de douche accessoires uit gesorteerd. Onder douche accessoires verstaan we een douchegordijn, doucherekjes, enzovoorts. Hier is een ruime keuze in te maken. Accessoires die in de muur geboord moeten worden maar ook accessoires die met zuignappen bevestigd kunnen worden.

Handdoekhouders
Als u aan een handdoekhouder denkt gaat het niet om één product, er is een onderschreid te maken tussen handdoekhaken, handdoekringen, handdoekrekken, en ga zo maar door. Neem eens een kijkje.

Planchetten
Een planchet is altijd bedoeld om onder de spiegel te plaatsen. Hierdoor creëert u wegzet ruimte voor bijvoorbeeld aftershave, tandpasta, tandenborstels en nog veel meer kleine poespas. Ideaal voor in de badkamer. Ruimte is er nooit genoeg!

Bekerhouders
Altijd makkelijk om drinkglazen bij uw badmeubel of wasbak te hebben niet alleen om te drinken of de mond te spoelen maar vaak ook om de tandenborstels in te zetten.

Verlichting
Verlichting is een zeer belangrijk aspect in de badkamer. Omdat de badkamer een ruimte is waar men graag geniet van een privé moment, zitten er vaak ook geen grote ramen in. Dus buitenlicht is er vaak onvoldoende. Daardoor dient de verlichting goed te zijn. Ook is de verlichting belangrijk voor de sfeer in de badkamer. Verlichting is er in meerdere stijlen en soorten, momenteel is de led verlichting het meest gewild.

Merken
- Sani-Select - Villeroy & Boch - Dornbracht - Plieger - Hans Grohe - Grohe - Geesa - Tb Design

Prijzen
Badkamer accessoires worden vaak pas uitgekozen als de badkamer bijna klaar is. U heeft een flinke investering gedaan om een mooie badkamer te krijgen en dan zijn de accessoires vaak een sluitpost. Badkamer-Voordeel heeft een aantrekkelijk assortiment samengesteld tegen voordelige prijzen. Wij zorgen ervoor dat u uw badkamer toch die personal touch kunt geven zonder veel geld uit te geven.